Her geçen gün yenilikçi özellikleri ile karşımıza çıkmaya devam eden Instagram’a Facebook’dan aşina olduğumuz iki özellik daha eklendi.

0 1.219
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Her geçen gün yenilikçi özellikleri ile karşımıza çıkmaya devam eden Instagram’a Facebook’dan aşina olduğumuz iki özellik daha eklendi.

Özellikle bu sene içerisinde Instagram’ı birbirinden yeni özellikler ile donatan Facebook, bu özelliklerin büyük bir çoğunluğunu genelde Snapchat’ten almış, bu sebeple ise çok eleştirilmişti. Şimdi ise Facebook, sahip olduğu 2 özelliği Instagram’a ekledi.
Artık Instagram’da paylaşımların altına yapılan yorumlara, tıpkı Facebook’taki yorumlarda olduğu gibi “like(beğen)” yapılabiliyor. Üstelik yorumları beğenen kişi sayıları ile kimlerin beğendiği de gözükmekte. Siz birinin yorumunu beğendiğinizde ya da sizin yorumunuz birisi tarafından beğenildiğinde ise Instagram, bildirim ile sizi haberdar ediyor.

Ayrıca yorumlara yanıt yazabilmekte mümkün . Önceden bir kişinin yorumuna cevap vermeniz için o kişiyi etiketlemeniz gerekiyor ve fazla yorumlu paylaşımların yorumlarında birbirinizin yorumlarını bularak iletişimi sağlamanız gerekiyordu. Artık yorumun altında bulunan ”yanıtla” kısmından tıpkı Facebook’ta olduğu gibi o yoruma ait yeni bir yorum kısmında yanıtlarınızı yazabiliyorsunuz.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Bunları da beğenebilirsin Yazarın diğer yazıları

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.