Samsung Galaxy S8 + ve Apple iPhone 8 Plus Karşı Karşıya !

0 771
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Apple’ın en yeni iPhone 8 Plus ile rakibi olan Samsung Galaxy S8 + ‘ yi karşılaştırmak doğal bir gerçektir. Sonuçta, ikisi de kaliteli telefonlar ve ikisi de her iki şirketten en iyilerini temsil ediyor.

Samsung Galaxy S8 + , güzel, zarif, fütüristik cam ve metal karışımlarıyla tasarım olarak öne geçti. Apple iPhone 8 Plus  ise aslında bu günlerde geride kalıyor gibi görünüyor. Ön ve arka tasarımı aynı dört yıl önce çıkardığı iPhone 6 Plus tasarımından farksız.

Diğer önemli nokta, bu telefonların ne kadar büyük olduğunu tam olarak anlamaktır. Ancak Samsung Galaxy S8 + daha dar iken, iPhone 8 Plus çok geniştir ve zaman zaman bu telefonlarla her iki elinizi de kullanmanız gerekir.


Gerçek fiziksel boyutları ise şunlardır:

  • iPhone 8 Plus: 6.24 x 3.07 x 0.30 inç
  • S8 +: 6.28 x 2.89 x 0.32 inç

Çok büyük oldukları göz önüne alındığında, Samsung’un parmak izi tarayıcısına ulaşmanın zor olduğudur. Sebebi ise parmak izi tarayıcının arka tarafında bulunmasıdır. iPhone 8 Plus parmak izi tarayıcı kullanımı daha rahat olacağı kesin.

Bilinmesi gereken son bir şey, her iki telefonun da su sızdırmazlığı olmasıdır. Samsung Galaxy S8 + ‘nın IP68 sertifikası daha yüksekken iPhone 8 Plus‘ ın IP67 derecesi vardır. Bunun anlamı, her ikisinin de toz girmesinden korunması ve her ikisi de suyun içine batırılabilmesidir: IP68 S8 + teorik olarak 5 feet su derinliğine kadar dayanabilirken, iPhone 3 fit derin suya daldırmaya dayanabilir ve her ikisi de 30 dakika süreyle suda yaşamaları mümkün.

Performans karşılaştırması Benchmarks Testlerinde Şöyle:

Yapılan test de görüldüğü gibi iPhone 8 Plus‘ın performans açısından Samsung Galaxy S8+ Plus’ u geçtiği görülüyor.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Bunları da beğenebilirsin Yazarın diğer yazıları

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.