Samsung durmuyor, Galaxy J Serisinede Parmak İzi Tarayıcı Ekleyecek!

0 752
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Uygun fiyatı ve fiyatına göre muhteşem özellikleri ile tanıdığımız Samsung Galaxy J serisi, eskiden sadece pahalı telefonlarda bulabileceğimiz bir donanım ile buluşuyor.

Parmak izi okuyucularını eskiden sadece pahalı ve yeni telefonlardayken teknolojinin maliyeti azalınca, parmak izi tarayıcıları orta düzey telefonlardada kendini göstermeye başladı. Parmak izi tarayıcılar artık çok daha ucuz. Samsung Galaxy J serisi bunun ilk örneklerinden biri. Samsung şirketi Samsung Pay teknolojisi ile parmak izi sensörünü birleştirme amacında.

 

 

Samsung Galaxy J, tüketiciler arasında oldukça popüler. Samsung her yıl 100 milyondan ürün sevkiyatı gerçekleştiriyor. Cihazın en üstün olduğu piyasa ise dünyanın en kalabalık ülkelerinden biri olan Hindistan. Samsung Pay’in doğduğu yer Hindistan olarak kabul edilebilir. Ayrıca uygun fiyatlı olduğu için ülkemizde de ilgi gören bu seride, Galaxy J5 satışı büyük ihtimalle Samsung markasının Türkiyede en çok satılan telefonlarından biri.

Güney Koreli teknoloji markası Dreamtech, MCNEX ve Patron tarafından sağlanan sensörleri kullanarak yenilenmiş Galaxy J serisinin parmak izi okuyucuları olacak.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Bunları da beğenebilirsin Yazarın diğer yazıları

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.