Motorola’nın Yeni Bütçe Dostu Moto C Ailesi Yakında Geliyor

0 757
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Çoğunlukla hissesi Lenovo’da bulunan Motorola şirketinin, inişli çıkışlı bir grafiğe sahip. Yinede bütçe dostu telefonlarda kayda değer başarılar elde ediyor. Yeni C serisi, Motorola’nın açık ara en uygun fiyatlı akıllı telefon serisi olacak.

Şirket, yakın tarihte piyasaya sürülen bütçe dostu Moto G5 ve Moto E serileri ile önemli başarılar elde etmişti. Üretici firma şimdi de hem cebe uygun, hem de kullanıcıların temel ihtiyaçlarını karşılayacak bir seri üzerinde çalışıyor.

Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile donatılacak. iki modelde 5 inçlik ekrana sahip olacak. Dolayısıyla “Plus” unvanı gerçekte ekran büyüklüğüne değil; daha çok özelliğe işaret ediyor. Plus, 720p HD çözünürlük, 4G LTE ve 64-bit 1.3 GHz dört çekirdekli işlemci sunuyor; standart C ise günümüz şartlarına pek yakışmayan 480p ekrana sahip. Moto C de 4G iletişim teknolojisi sunuyor.

Moto C, 5 megapiksellik bir arka kamera ile geliyor. Hem C hem de C Plus 2 megapiksellik selfie kamerasına  sahip. Moto C Plus’ın ana kamerası ise küçük kardeşinden biraz daha üstün; 8 megapiksel çözünürlüğünde. Moto C’de 2350mAh kapasiteli ve C Plus’da 4000mAh’lik bataryalar bulunuyor. Siyah , beyaz , altın ve kırmızı seçenekleri mevcut olacak. Modellerin ne zaman piyasaya çıkacağı belli değil.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Bunları da beğenebilirsin Yazarın diğer yazıları

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.