iPhone 7 Plus Sadece CepModa’ya Özel Fiyat Avantajlarıyla

0 937
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sadece CepModa Müşterilerine özel 3.699 TL

Apple firmasının satışa çıkardığı Iphone 7 Plus, Dört çekirdekli 64 bit A10 Fusion işlemci özelliğine sahip. iPhone 7 Plus’da tasarım noktasında dikkat çeken önemli bir nokta 3.5 mm kulaklık girişinin telefondan kaldırılması oldu. Kulaklık girişini yeni iPhone modellerinde kullanmayan Apple, bunun yerine telefonlara ikinci bir hoparlör çıkışı yerleştirmiş. Bu gelişme ile birlikte iPhone 7 Plus artık stereo kalitesinde ses deneyimi sunacak. Telefon, IP67 sertifikasına sahip. Bu sertifika telefonun maksimum 1 metre derinlikte 30 dakika boyuncu su sızıntılarına karşı dayanıklı olacağı anlamına geliyor. Artık 16 GB’lık iPhone modellerini görmeyeceğiz. Bu modelde 32 GB dahili depolama kullanılacak. Telefonun diğer depolama seçenekleri 128 GB/256 GB  şeklinde olacak.

iPhone 7 Plus 12 megapiksel çözünürlüklü bir kameraya sahip. Arka kamerada ise 2 adet kamera yer almaktadır birisi görüntüyü çekerken diğeri fotoğrafa derinlik katmaya yarıyor. Telefonun ön bölümünde ise f/2.2 lense sahip 7 megapiksel kamera yer alıyor.

iPhone 7 Plus en ince ayrıntısına kadar incelikle tasarlandı. Bu inceliği her zerresinde açıkça görebilirsiniz. Muhteşem alüminyum gövde. Metal ve camın şıklığı. Ana ekran düğmesindeki safir kristal. Ve iSight kamerayı koruyan daha fazla safir kristal. Bu seviyede bir tasarım ve üretim kalitesinin eşi benzeri yok. Bu özellikleriyle öne çıkan Iphone 7 Plus’u Büyükçekmece’de en ucuz nereden bulabilirim ya da Beylikdüzün’de en uygun Iphone 7 Plus’u nereden bulurum diye düşünmeyin. İddia ediyoruz ki başka hiçbir yerde bulamayacağınız fiyat avantajıyla Iphone 7 Plus Büyükçekmece Cepmoda ve Beylikdüzü Cepmoda Mağazalarımızda satışa sunulmuştur.Iphone 7 Plus sınırlı stoklarla sadece 3.699 TL Ayrıca telefonunuza ait tüm aksesuar ihtiyaçlarını, Iphone 7 Plus ekran koruyucu ve Iphone 7 Plus kılıf ihtiyaçlarınızı geniş ürün yelpazesiyle Büyükçekmece Cepmoda ve Beylikdüzü CepmodaMağazalarımızdan en uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz.Samsung Galaxy Serisi, HTC, Sony, LG model akıllı telefonları da en uygun fiyatlarla Büyükçekmece Cepmoda ve Beylikdüzü Cepmoda Mağazalarımızdan temin edebileceğiniz için bize sormadan akıllı telefon almayın…

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Bunları da beğenebilirsin Yazarın diğer yazıları

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.